fbpx

A Luxury Eye Corvin Szempilla Stúdió küldetése

Zászlónkra tűztük, hogy minden hozzánk ellátogató kedves vendégünknek megkönnyítjük az életét azzal, hogy a reggeli tükörbenézés után a szemei miatt egyáltalán ne kelljen aggódnia.
Egy tökéletesen megépített, természetes hatású pillával smink nélkül is ragyog a szemed.
A Luxury Eye prémium márka gyönyörű referenciaszlonjában, a Luxury Eye Corvinban Te is átélheted ezt a gondtalan érzést.

A Csapattagok Kiválasztása

Ha egy szempilla stylist be akar kerülni a Luxury Eye Corvinba csapatába alapfeltétel, hogy igényesen és szépen dolgozzon, viszont nem ez a legfontosabb. Hisszük, hogy a munkatársaink a választott családunk, ezért nagyon fontos, hogy valaki be tudjon illeszkedni. Egy összetartó közösségben a stylistok teljes erővel tudnak az alkotásaikra koncentrálni, és ez bizony tükröződik a munkáinkon is.

Melinda

Melinda

Szempilla Stylist / Szalonvezető

 

Nagy örömömre szolgál egy sikeres szalon vezetőjeként űzni a hivatásomat, mint szempilla stylist. Szerencsés vagyok, mert azzal foglalkozhatok, amit imádok, és amivel boldoggá tudok tennii másoknak. Szüntelen kutatom a legújabb trendeket, és a folyamatos szakmai fejlődés elkötelezett híve vagyok magam és a csapatom számára egyaránt. Nap mint nap azon dolgozom, hogy a Luxury Eye Covin egyre sikeresebb szempilla stúdióvá váljon. Kollégáimmal tiszteljük a szakmát, és mindent megteszünk, hogy elégedett vendégek keljenek fel a kényelmes ágyainkról. Számomra az elégedett mosoly az igazi fizettség, amit a tükörbe pillantó ügyfeleinken látok

Renáta

Renáta

Szempilla Stylist

 

Az első pillanatban magával ragadott a műszempilla világa, ahogy megismertem. Alapvetően nem vagyok a mű dolgok híve, a természetességet szeretem, ezért ennek vonalán építem minden szettemet. A Luxury Eye Corvin szempilla stúdióban találtam meg azt a helyet, ahol ezek az értékek hangsúlyt kapnak.  Nálunk nem a mennyiségen, hanem a minőségre van a hangsúly, ezért kizárólag természetes hatású és igényes pillákkal fogtok tőlem távozni.
Várok Mindenkit szeretettel egy szuper jó hangulatú, exkluzív szalonban!

Gabriella

Gabriella

Szempilla Stylist

 

Nagy örömömre az orszàg egyik legjobb csapatának a LEC szempilla stylist-ja vagyok. Már több mint 4 éve az életem része a szempilla hosszabítàs. Az állandó továbbképzés számomra ma is elengedhetetlen annak érdekében hogy a legjobbat tudjam nyújtani vendégeimnek. Munkám során legfőbb célom, hogy mindenki elégedetten, mosolyogva és magabiztosan távozzon. Mind a magán életben, mind a szakmai életben a természetesság híve vagyok, munkám során is arre törekszem hogy kiemeljem a természetes női szépséget.
See you soon ladies 🙂

Zoé

Zoé

Szempilla Stylist

 

Kozmetikusként volt szerencsém megismerkedni a műszempilla építés világával, amiről azonnal éreztem, hogy a szerelem lesz. Sokan gondolhatják, hogy a szempilla stylistoknak unalmas a munkájuk, de én ezt egyáltalán nem érzem így, ugyanis minden nap tudok újat alkotni, és mindig van hova fejlődni, mert bárkitől tanulhatok valami újdonságot. Ez lett a szenvedélyem, imádom csinálni, és látni ahogyan a vendégeim az építést követően a tükörbe nézést követően boldogság árasztja el az arcukat, amint megpillantják az új énjüket. Ha szeretnél egy csodálatos átalakulást, akkor látogass el hozzám a Luxury Eye Corvinba, várlak szeretettel.

Munkatársat keresünk

Munkatársat keresünk

Szempilla Stylist

 

Ügyes szempillás vagy? Szeretnél fejlődni és előre lépni? Akkor nálunk ahelyed.
Tartozz egy szuper csapathoz!

Jelentkezz hozzánk munkafotókkal facebookon ITT vagy instán ITT.

Kérdés esetén keress minket bátran telefonon: +36 30 341 4320