fbpx

A Luxury Eye Corvin Szempilla Stúdió küldetése

Zászlónkra tűztük, hogy minden hozzánk ellátogató kedves vendégünknek megkönnyítjük az életét azzal, hogy a reggeli tükörbenézés után a szemei miatt egyáltalán ne kelljen aggódnia.
Egy tökéletesen megépített, természetes hatású pillával smink nélkül is ragyog a szemed.
A Luxury Eye prémium márka gyönyörű referenciaszlonjában, a Luxury Eye Corvinban Te is átélheted ezt a gondtalan érzést.

A Csapattagok Kiválasztása

Ha egy szempilla stylist be akar kerülni a Luxury Eye Corvinba csapatába alapfeltétel, hogy igényesen és szépen dolgozzon, viszont nem ez a legfontosabb. Hisszük, hogy a munkatársaink a választott családunk, ezért nagyon fontos, hogy valaki be tudjon illeszkedni. Egy összetartó közösségben a stylistok teljes erővel tudnak az alkotásaikra koncentrálni, és ez bizony tükröződik a munkáinkon is.

Melinda

Melinda

Szempilla Stylist / Szalonvezető

 

Negyedik csodálatos éve űzöm a hivatásomat szempilla stylistként. Szerencsés vagyok, mert azzal foglalkozhatok, amit imádok, és amivel örömet tudok szerezni másoknak. Szerelmese vagyok a legújabb  trendeket, és a folyamatos szakmai fejlődés elkötelezett híve vagyok. Nap mint nap azon dolgozom, hogy a Luxury Eye Covin egyre sikeresebb szempilla stúdióvá váljon. Kollégáimmal tiszteljük a szakmát, és mindent megteszünk, hogy elégedett vendégek keljenek fel a kényelmes ágyainkról. Számomra az elégedett mosoly az igazi fizettség, amit a tükörbe pillantó ügyfeleinken látok.

Reni

Reni

Szempilla Stylist

 

Az első pillanatban magával ragadott a műszempilla világa, ahogy megismertem. Alapvetően nem vagyok a mű dolgok híve, a természetességet szeretem, ezért ennek vonalán építem minden szettemet. A Luxury Eye Corvin szempilla stúdióban találtam meg azt a helyet, ahol ezek az értékek hangsúlyt kapnak.  Nálunk nem a mennyiségen, hanem a minőségre van a hangsúly, ezért kizárólag természetes hatású és igényes pillákkal fogtok tőlem távozni.
Várok Mindenkit szeretettel egy szuper jó hangulatú, exkluzív szalonban!

Szandi

Szandi

Szempilla Stylist

 

Imádom létrehozni azt a csodát, ami mosolyt és elégedettséget csal az emberek arcára, és a viselőjének magabiztosságot kölcsönöz. Nekünk nőknek fontos, hogy a külsőnk is azt sugározza, ami a lelkünkben van. Szerintem az igazi nő pedig kívül-belül gyönyörű. Ha szeretnéd Te is kipróbálni, milyen szép az élet egy gyönyörű épített pillával, akkor látogass el hozzám a Luxury Eye Corvinba! 

Munkatársat keresünk

Munkatársat keresünk

Szempilla Stylist

 

Ügyes szempillás vagy? Szeretnél fejlődni és előre lépni? Akkor nálunk ahelyed.
Tartozz egy szuper csapathoz!

Jelentkezz hozzánk munkafotókkal facebookon ITT vagy instán ITT.

Kérdés esetén keress minket bátran telefonon: +36 30 341 4320